Ubytování ve městě Marinići

Město Marinići se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Marinići nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marinići

Kuća za odmor VISTA MARE
Kuća za odmor VISTA MARE

10 / 10 (8 hodnocení)

Kuća za odmor VISTA MARE se nachází v Marinići a nabízí vířivku. Crikvenica je vzdálená 31 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Icon K Apartments
Icon K Apartments

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Icon K Apartments se nachází v Marinići, 3,1 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Thalia
Thalia

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Thalia se nachází asi 6,8 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. 3 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Sweet
Sweet

9,7 / 10 (119 hodnocení)

Sweet se nachází v Marinići, 6,7 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 7,6 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. 3,3 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

IBI
IBI

9,5 / 10 (11 hodnocení)

IBI se nachází v Marinići a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Appartaments Lion
Appartaments Lion

9,4 / 10 (36 hodnocení)

Appartaments Lion se nachází v Marinići, 2,4 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Studio apartman Kris
Studio apartman Kris

9,4 / 10 (25 hodnocení)

Studio apartman Kris se nachází v Marinići, 6,2 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží, 7,1 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce a 10 km od hradu Trsat. Nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,8 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Straža
Apartman Straža

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Apartman Straža se nachází asi 5,6 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,6 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Trampi
Apartments Trampi

9 / 10 (100 hodnocení)

Apartments Trampi se nachází 2,6 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica a nabízí restauraci, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci.