Ubytování ve městě Ličko Lešće

Město Ličko Lešće se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Ličko Lešće nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ličko Lešće

Holiday Home Božica
Holiday Home Božica

9,8 / 10 (45 hodnocení)

Prázdninový dům Božica se nachází v obci Ličko Lešće, 100 metrů od obce Kranjčevići, a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Lika Sunset
Lika Sunset

9,8 / 10 (27 hodnocení)

Lika Sunset se nachází v obci Ličko Lešće, 44 km od Rabu. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a Wi-Fi zdarma.

Guest House Domig
Guest House Domig

8,9 / 10 (185 hodnocení)

Guest House Domig se nachází v obci Ličko Lešće, necelý 1 km od města Pećina, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a grilem. Nabízí rodinné pokoje a sluneční terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Nice home in Licko Lesce with 2 Bedrooms and WiFi
Nice home in Licko Lesce with 2 Bedrooms and WiFi

7 / 10 (3 hodnocení)

Pěkný dům v Licko Lesce se 2 ložnicemi a WiFi se nachází v obci Ličko Lešće, necelý 1 km od Krakovace a 1,7 km od Plišići.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Nice home in Licko Lesce with 1 Bedrooms and WiFi
Nice home in Licko Lesce with 1 Bedrooms and WiFi

Pěkný dům v Licko Lesce s 1 ložnicemi a WiFi se nachází v obci Ličko Lešće, 700 metrů od Rupčići, 1,3 km od Belaši a 1,5 km od Kranjčevići.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.