Ubytování ve městě Krneša

Město Krneša se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Krneša nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Krneša

Apartment Ljubac 2
Apartment Ljubac 2

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Ljubac 2 se nachází v obci Krneša, jen 1,2 km od veřejné pláže Ljubac. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Biograd Heritage Museum je vzdálené 45 km a Palác generálního guvernéra 16 km.

Apartment Ljubac 21
Apartment Ljubac 21

Apartmán Ljubac 21 se nachází v obci Krneša, 1,2 km od veřejné pláže Ljubac, 2,1 km od pláže Ljubac a 43 km od přístavu Kornati. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Three-Bedroom Apartment in Ljubac, Zadar I
Three-Bedroom Apartment in Ljubac, Zadar I

8 / 10 (2 hodnocení)

Three-Bedroom Apartment in Ljubač, Zadar Nacházíme se v obci Krneša, 600 metrů od veřejné pláže Ljubač, 1,5 km od pláže Ljubač a 2,4 km od pláže Dzika.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

One-Bedroom Apartment in Ljubac I
One-Bedroom Apartment in Ljubac I

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán s 1 ložnicí - Ljubac I se nachází v Krneša, 650 metrů od veřejné pláže Ljubac, 1,5 km od pláže Ljubac a 2,4 km od pláže Dzika. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Ljubac I
Two-Bedroom Apartment in Ljubac I

Apartmán se 2 ložnicemi ve městě Ljubac nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Nacházím se v Krneši, pouhých 650 metrů od veřejné pláže Ljubač.

Apartment Ljubac 1
Apartment Ljubac 1

Apartmán Ljubac 1 se nachází v obci Krneša, 1,2 km od veřejné pláže Ljubac, 2,1 km od pláže Ljubac a 44 km od přístavu Kornati. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.