Ubytování v regionu Koprivnicko-križevecká župa

V regionu Koprivnicko-križevecká župa nabízíme celkem 69 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Koprivnicko-križevecká župa 19 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Oblíbená města pro ubytování v regionu Koprivnicko-križevecká župa

Další ubytování v oblasti Koprivnicko-križevecká župa

Florek & Florica Room001
Florek & Florica Room001

10 / 10 (23 hodnocení)

Florek & Florica Room001 nabízí ubytování v obci Križevci. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Skitnica House
Skitnica House

10 / 10 (6 hodnocení)

Skitnica House se nachází 48 km od stadionu Gradski Varazdin a nabízí sdílený lounge, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci.

Apartman Batuda
Apartman Batuda

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartman Batuda se nachází v obci Ðurđevac v okrese Koprivnica-Križevci a nabízí balkon a výhled na město. 47 km od města Nagykanizsa. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Guest House Zajec
Guest House Zajec

10 / 10 (5 hodnocení)

Penzion Zajec se nachází v Kuzminci, 39 km od stadionu Gradski Varaždin, a nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a gril. Nabízí rodinné pokoje a sluneční terasu. Všechny pokoje mají balkon.

Apartment Wine Tale
Apartment Wine Tale

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Wine Tale se nachází v obci Mičetinac v regionu Koprivnica-Križevci a nabízí terasu a výhled na hory. 24 km od Gyékényes. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Tonka studio apartman
Tonka studio apartman

10 / 10 (2 hodnocení)

Tonka studio apartman se může pochlubit terasou a nabízí ubytování v Križevci s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady.Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Florek & Florica Kalnik
Florek & Florica Kalnik

10 / 10 (2 hodnocení)

Florek & Florica Kalnik se nachází v Kalniku a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s dětským hřištěm.

Kuće za odmor -Japin breg
Kuće za odmor -Japin breg

9,9 / 10 (14 hodnocení)

Kuće za odmor -Japin breg se nachází v obci Ðurđevac a nabízí výhled do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, fitness centrum, sdílený lounge a zahradu. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Luka 10
Holiday Home Luka 10

9,8 / 10 (68 hodnocení)

Prázdninový dům Luka 10 se nachází v Kalniku a nabízí bazén, zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi.

Kalimero apartman
Kalimero apartman

9,8 / 10 (28 hodnocení)

Kalimero apartman se nachází v obci Križevci a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Skitnica Gold
Skitnica Gold

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Skitnica Gold se nachází 47 km od stadionu Gradski Varazdin a 1,9 km od Železničky stanice Koprivnica. Nabízí bezplatné Wi-Fi a bar. K dispozici je také balkon.

Kuća za odmor Breza
Kuća za odmor Breza

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Kuća za odmor Breza se nachází v Legradu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Zlatica
Zlatica

9,7 / 10 (42 hodnocení)

Zlatica se nachází v Kalniku a nabízí restauraci, bar a terasu. 44 km od Gyékényes. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Country House Ivančan
Country House Ivančan

9,7 / 10 (41 hodnocení)

Country House Ivančan se nachází na břehu řeky Dravy, 4 km od centra města Molve a 48 km od Zalakarosu. Nabízí prostornou zahradu, altán a neplacené parkoviště.

Holiday Home Kalnik
Holiday Home Kalnik

9,7 / 10 (27 hodnocení)

Prázdninový dům Kalnik se nachází 42 km od stadionu Gradski Varazdin a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, bar a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Umjetnička etno kuća Luka
Umjetnička etno kuća Luka

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Umjetnička etno kuća Luka se nachází asi 6,3 km od Budančevice a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště.

Ruralna kuća za odmor LOVRAK
Ruralna kuća za odmor LOVRAK

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Ruralna kuća za odmor LOVRAK se nachází v obci Budrovac, pouhých 1,9 km od města Budrovac, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a jízdě na koni.

Apartment Amigo
Apartment Amigo

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Apartment Amigo se nachází v obci Sirova Katalena, necelý 1 km od města Budrovac a 4,3 km od obce Čepelovac, a nabízí terasu a úschovnu zavazadel. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Skitnica Kampus
Skitnica Kampus

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Skitnica Kampus se nachází v Koprivici, 49 km od stadionu Gradski Varaždin, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Herešin je vzdálený asi 2,5 km, Železnička Stanica Koprivnica 3,4 km a Peteranec 4,5 km. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Skitnica Prestige
Skitnica Prestige

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Skitnica Prestige se nachází necelý 1 km od Železničky stanice Koprivnica a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. 46 km od stadionu Gradski Varazdin. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

3 min. away
3 min. away

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Nachází se v Koprivnici, jen 46 km od Gradského Varaždinského stadionu, 3 minuty. Away nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Tento apartmán se nachází 4,2 km od Goričko a 4,3 km od Stari Gradu.

Beautiful home in Prugovac with Sauna, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Beautiful home in Prugovac with Sauna, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Awesome home in Prugovac se nachází v obci Prugovac, 4,2 km od lanovky Kozarevac a 4,8 km od Budančevice, a nabízí 3 ložnice, saunu, venkovní bazén zdarma, klimatizace, balkon i dostupné Wi-Fi.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Noa 16
Apartman Noa 16

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartman Noa 16 se nachází asi 4,8 km od obce Kalinovac a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na město. Železnička Stanica Ðurđevac je vzdálená 1,2 km. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Florek & Florica Apartment
Florek & Florica Apartment

9,6 / 10 (98 hodnocení)

Florek & Florica Apartment se nachází v obci Križevci a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman 13
Apartman 13

9,6 / 10 (53 hodnocení)

Apartman 13 se nachází v obci Križevci. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Adversarium
Apartments Adversarium

9,6 / 10 (37 hodnocení)

Apartments Adversarium se nachází v Koprivici, nedaleko Železničky stanice Koprivnica, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

A house
A house

9,6 / 10 (35 hodnocení)

A house se nachází v Koprivici, 44 km od stadionu Gradski Varazdin a 2 km od Močilského Bregu. Nabízí ubytování s terasou a neplacené soukromé parkoviště. Tento 3hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 2,2 km od Železničky stanice Koprivnica.

Dravski raj
Dravski raj

9,6 / 10 (22 hodnocení)

Dravski raj se nachází ve městě Ferdinandovac, v blízkosti města Ferdinandovac a 5,4 km od obce Pavlanci. Nabízí balkon s výhledem na bazén, bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman kod Kraljevih
Apartman kod Kraljevih

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Apartman kod Kraljevih se nachází v obci Gola, jen 3,6 km od obce Perdócmajor. Nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště, bankomat a bezplatné Wi-Fi.

Pansion Legrađanka
Pansion Legrađanka

9,5 / 10 (88 hodnocení)

Pansion Legrađanka se nachází v Legradu a nabízí restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Ubytování je vhodné pro alergiky a nachází se 48 km od stadionu Gradski Varazdin.

Apartman Kopriva
Apartman Kopriva

9,5 / 10 (41 hodnocení)

Apartman Kopriva se nachází 1,8 km od Železničky stanice Koprivnica a 3 km od Stariho Gradu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. 48 km od stadionu Gradski Varazdin. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Malia - Nice and Cozy
Apartman Malia - Nice and Cozy

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Apartman Malia - Nice and Cozy se nachází v obci Ðurđevac, 2,6 km od obce Čepelovac a 4,7 km od obce Mičetinac, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

TP Apartman
TP Apartman

9,5 / 10 (16 hodnocení)

TP Apartman se nachází v obci Križevci. 43 km od Gyékényes. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Guest House Kapetanova Kuća
Guest House Kapetanova Kuća

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Guest House Kapetanova Kuća se nachází v obci Križevci, 50 km od stadionu Gradski Varazdin, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. 3 km od Železničky stanice Križevci a 4,7 km od Veliki Potočec. Nabízí bar a gril. Penzion nabízí také bezplatné Wi-Fi a placenou dopravu na letiště.

Zeta-house on the lake, wellness&spa
Zeta-house on the lake, wellness&spa

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Zeta-house on the lake, wellness&spa, ubytování se zahradou a terasou se nachází v Legradu, 3,9 km od obce Ðelekovec, 5,7 km od Torčecu a 6,7 km od Železničky Stanica Drnje. 3,2 km od Železničky stanice Botovo. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rural holiday house Vinodol-Kalnik
Rural holiday house Vinodol-Kalnik

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Prázdninový dům Rural Vinodol-Kalnik se nachází v obci Kalnik a nabízí soukromý bazén, výhled do zahrady a balkon. 41 km od stadionu Gradski Varazdin. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Marbis
Apartmani Marbis

9,3 / 10 (24 hodnocení)

Apartmani Marbis v centru města Koprivnica v severním Chorvatsku nabízejí moderní klimatizované pokoje s bezplatným připojením k internetu a satelitní TV. K dispozici je i bezplatné parkování a 24hodinová recepce.

Sobe Pilajevo 2, 183 Ulica Stjepana Radića, Gola
Sobe Pilajevo 2, 183 Ulica Stjepana Radića, Gola

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Sobe Pilajevo 2, 183 Ulica Stjepana Radića, Gola se nachází 5 km od Gotalova a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bar a nepřetržitě otevřenou recepci. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Farmica
Farmica

9,1 / 10 (45 hodnocení)

Farmica se nachází v obci Ðurđevac v okrese Koprivnica-Križevci, 2,9 km od obce Mičetinac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sezónním venkovním bazénem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Skitnica apartman Centar
Skitnica apartman Centar

9,1 / 10 (16 hodnocení)

Skitnica apartman Centar se nachází v Koprivici, 49 km od Gradského Varaždinského stadionu a 1,8 km od Železničky stanice Koprivnica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento apartmán se nachází 5,6 km od Goričko a 5,8 km od Draganovace.

Skitnica Podravka
Skitnica Podravka

9 / 10 (10 hodnocení)

Skitnica Podravka se nachází v Koprivnici. 17 km od Gyékényes.

Apartment Cecilia Koprivnica
Apartment Cecilia Koprivnica

8,9 / 10 (71 hodnocení)

Apartment Cecilia Koprivnica se nachází v Koprivici, 47 km od stadionu Gradski Varaždin. Nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a gril. Nabízí rodinné pokoje a terasu. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Mir
Mir

8,9 / 10 (8 hodnocení)

Mir se nachází v obci Sveti Ivan Žabno a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, bar a sdílený lounge. 43 km od Gyékényes. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Labud
Apartment Labud

8,8 / 10 (14 hodnocení)

Apartment Labud se nachází v Legradu v okrese Koprivnica-Križevci a nabízí terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat šnorchlování, windsurfingu a stolnímu tenisu.

Hostel Borik
Hostel Borik

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Hostel Borik se nachází v obci Ðurđevac, 2,5 km od Železničky stanice Ðurđevac, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Ubytování je vzdálené 7,9 km od obce Mičetinac, 8,2 km od obce Čepelovac a 8,2 km od stanice Železnička Virje. Ubytování je vhodné pro alergiky a leží 5,7 km od obce Kalinovac.

Hotel ZRINSKI
Hotel ZRINSKI

8,5 / 10 (175 hodnocení)

Hotel ZRINSKI se nachází v Koprivici, 49 km od stadionu Gradski Varaždin, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. Herešin je vzdálený 4,7 km a Draganovac 5 km.

Kuća za odmor Mirna
Kuća za odmor Mirna

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Kuća za odmor Mirna se nachází v Cepidlaku a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a gril. Toto klimatizované ubytování se nachází 42 km od Gyékényes a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Grof
Kuća za odmor Grof

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Kuća za odmor Grof se nachází ve městě Novigrad Podravski, 1,7 km od stanice Železnička Novigrad Podravski a 3,8 km od Virje. Nabízí terasu a výhled na město. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.