Ubytování ve městě Klimno

Město Klimno se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Klimno nabízíme 69 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Klimno

Villa Mamma Mia
Villa Mamma Mia

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Mamma Mia se nachází v Klimnu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Residencia La Famiglia
Residencia La Famiglia

10 / 10 (2 hodnocení)

Residencia La Famiglia se nachází v Klimně, 600 metrů od pláže Komoriška a 700 metrů od pláže Slamni. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Forma
Casa Forma

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Forma se nachází v obci Klimno, 600 metrů od pláže Ladinka a 700 metrů od pláže Punta, a nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman studio Dino Klimno
Apartman studio Dino Klimno

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartman studio Dino Klimno se nachází v Klimnu, 600 metrů od pláže Slamni a 700 metrů od pláže Punta. Nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Vidmar
Casa Vidmar

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Vidmar se nachází v obci Klimno, 300 metrů od pláže Punta a 500 metrů od pláže Slamni. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Amazing home in Klimno with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Klimno with 5 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Klimno with 5 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor pool se nachází na pláži v Klimnu a nabízí soukromý bazén.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Ladinka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home - Healthy house OTOK KRK
Holiday home - Healthy house OTOK KRK

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Holiday home - Healthy house OTOK KRK se nachází v Klimně, 250 metrů od pláže Slamni, a nabízí ubytování s přístupem do krytého bazénu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Klimno View Point
Apartment Klimno View Point

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Apartmán Klimno View Point s balkonem se nachází v Klimně, pouhých 250 metrů od pláže Komoriška a 350 metrů od pláže Punta. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stone Villa Katarina with pool
Stone Villa Katarina with pool

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Stone Villa Katarina se nachází v obci Klimno a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Dean
Apartment Dean

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Dean se nachází asi 200 metrů od pláže Slamni a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Rinkovec
Apartment Rinkovec

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v obci Klimno a nabízí gril. K dispozici je terasa.

Villa Olea
Villa Olea

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Olea se nachází v Klimnu a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

VSG Resort
VSG Resort

9,4 / 10 (201 hodnocení)

VSG Resort se nachází v Klimnu, 300 metrů od pláže Punta a 500 metrů od pláže Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou.

Apartment Rupena
Apartment Rupena

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Rupena se nachází v obci Klimno na ostrově Krk, nedaleko pláží Komoriška a Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm a vířivkou.

Villa Zarra
Villa Zarra

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Villa Zarra se nachází v obci Klimno a nabízí balkon s výhledem na moře a hory, sezónní venkovní bazén, saunu a vířivku. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Trava
Apartment Trava

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Trava se nachází v Klimnu, 200 metrů od pláže Punta a 300 metrů od pláže Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice.

Apartment Sonja
Apartment Sonja

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Apartment Sonja nabízí ubytování v Klimnu, 32 km od Opatije. K dispozici je balkon.

Villa Klimno
Villa Klimno

9 / 10 (16 hodnocení)

Villa Klimno se nachází v Klimně a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Rudika
Apartment Rudika

9 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Rudika se nachází v Klimně, 100 metrů od pláže Ladinka a 300 metrů od pláže Dionis. Nabízí gril a bankomat. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Mira 3
Apartment Mira 3

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Mira 3 se nachází v obci Klimno, pouhých 450 metrů od pláže Dionis, a nabízí zahradu, tenisový kurt a bankomat. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman studio Sanja Klimno
Apartman studio Sanja Klimno

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartman studio Sanja Klimno se nachází v Klimně, pouhých 500 metrů od pláže Komoriška, a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 20 km od přístavu Punat a 23 km od františkánského kláštera Kosljun.

Villa Claudia
Villa Claudia

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Claudia se nachází v Klimnu a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Katarina Klimno
Villa Katarina Klimno

Villa Katarina Klimno se nachází v obci Klimno na ostrově Krk, 21 km od přístavu Punat a 23 km od františkánského kláštera Kosljun. Hrad Trsat, Chorvatské národní divadlo Ivana Zajce a Námořní a historické muzeum chorvatského pobřeží jsou vzdálené 37 km. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment F-1 Klimno
Apartment F-1 Klimno

8,9 / 10 (15 hodnocení)

Apartment F-1 Klimno se nachází v Klimně, pouhých 400 metrů od pláže Ladinka a 700 metrů od pláže Dionis, a nabízí terasu. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment MIHAJIC M
Apartment MIHAJIC M

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartment MIHAJIC M nabízí ubytování v Klimně. 32 km od Opatije.

Apartment F-3 Klimno
Apartment F-3 Klimno

8,8 / 10 (17 hodnocení)

Apartment F-3 Klimno se nachází asi 400 metrů od pláže Ladinka a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Klimno100
Klimno100

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Klimno100 se nachází v obci Klimno na ostrově Krk, 500 metrů od pláže Ladinka, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Nikolina
Apartment Nikolina

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Nikolina se nachází v obci Klimno, 800 metrů od pláže Dionis, necelý 1 km od pláže Punta a 21 km od přístavu Punat, a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Ladinka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment F-4 Klimno
Apartment F-4 Klimno

8,5 / 10 (13 hodnocení)

Apartment F-4 Klimno se nachází v Klimně, pouhých 700 metrů od pláže Dionis, a nabízí zahradu, zázemí pro grilování a turistické informace. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment in Klimno/Insel Krk 33504
Apartment in Klimno/Insel Krk 33504

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán v Klimnu/Insel Krk 33504 se nachází v Klimnu, 400 metrů od pláže Ladinka, 500 metrů od pláže Punta a 650 metrů od pláže Dionis.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Windrose
Apartment Windrose

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Windrose se nachází v obci Klimno, 400 metrů od pláže Dionis, 1 km od pláže Punta a 21 km od přístavu Punat, a nabízí gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 300 metrů od pláže Ladinka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Luxury Villa FUTURE
Luxury Villa FUTURE

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Luxury Villa FUTURE se nachází v Klimně, pouhých 300 metrů od pláže Punta a pláže Komoriška, a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Klimno 1
Apartment Klimno 1

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Klimno na ostrově Krk, u pláží Ladinka a Dionis. Apartment Klimno 1 se nachází v blízkosti ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Luxury Villa Allen with Pool
Luxury Villa Allen with Pool

8,4 / 10 (79 hodnocení)

Luxury Villa Allen with Pool se nachází v Klimně, 250 metrů od pláže Slamni a pláže Komoriška. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi připojením, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Smiljana apartments Klimno
Smiljana apartments Klimno

8,4 / 10 (14 hodnocení)

Apartmány Smiljana se nacházejí v obci Klimno, 500 metrů od pláže Ladinka a 700 metrů od pláže Punta. Klimno nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartments Kamenar
Apartments Kamenar

8,4 / 10 (9 hodnocení)

Apartments Kamenar se nachází v obci Klimno, 200 metrů od pláže Ladinka a 400 metrů od pláže Dionis. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Krk Mobile Homes
Krk Mobile Homes

8,3 / 10 (171 hodnocení)

Krk Mobile Homes se nachází na ostrově Krk v klidné zátoce Soline a poblíž oblázkové pláže. Můžete se těšit na klimatizované ubytování s prostornou terasou. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Fisherman's glamping village
Fisherman's glamping village

8,3 / 10 (95 hodnocení)

Fisherman's glamping village se nachází v obci Klimno a nabízí výhled do zahrady, restauraci, sdílenou kuchyň, bar, zahradu, celoroční venkovní bazén a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartments Mestrovic, Klimno, Soline bay, island Krk
Apartments Mestrovic, Klimno, Soline bay, island Krk

8,3 / 10 (51 hodnocení)

Apartmány Meštrović se nacházejí v letovisku Klimno, pouhých 150 metrů od pláže. Nabízí klimatizované apartmány s vlastní terasou a výhledem na moře. Ostrov Krk je odtud vzdálený 22 km a Rijeka 36 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

House Zbasnik
House Zbasnik

8,3 / 10 (9 hodnocení)

House Zbasnik nabízí klimatizované ubytování v obci Klimno, 32 km od Opatije a 37 km od Rabace.

Apartment Tulipan
Apartment Tulipan

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Tulipan se nachází v Klimnu, 450 metrů od pláže Ladinka a 550 metrů od pláže Slamni. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment MIA & LEA
Apartment MIA & LEA

8,1 / 10 (15 hodnocení)

Apartment MIA & LEA se nachází v obci Klimno na ostrově Krk, nedaleko pláží Ladinka a Punta. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Sunshine & Smile
Apartments Sunshine & Smile

8 / 10 (10 hodnocení)

Apartments Sunshine & Smile se nachází v obci Klimno na ostrově Krk, nedaleko pláží Komoriška a Slamni. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartment Bensak
Apartment Bensak

8 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Bensak nabízí ubytování v Klimnu, 32 km od Opatije a 24 km od Rijeky. Rabac je vzdálený 37 km.

Apartment Mira 2
Apartment Mira 2

8 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Mira 2 se nachází v obci Klimno, pouhých 500 metrů od pláže Dionis, a nabízí zahradu, zázemí pro grilování a turistické informace. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Bela
Casa Bela

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa Bela se nachází v obci Klimno, 400 metrů od pláže Ladinka a 450 metrů od pláže Punta, a nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment in Klimno/Insel Krk 12500
Apartment in Klimno/Insel Krk 12500

Apartmán v Klimnu/Insel Krk 12500 se nachází v Klimnu, 650 metrů od pláže Komoriška, 750 metrů od pláže Slamní a 1 km od pláže Punta.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments in Klimno - Insel Krk 43356
Apartments in Klimno - Insel Krk 43356

Apartments Klimno - Insel Krk 43356 se nachází v Klimnu na ostrově Krk, nedaleko pláže Komoriška a Punta, a nabízí ubytování s Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.