Ubytování ve městě Kastel Sucurac

Město Kastel Sucurac se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kastel Sucurac nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kastel Sucurac

Apartment Tomy Free Parking - NFT
Apartment Tomy Free Parking - NFT

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Tomy se nachází v obci Kastel Sucurac, 2,9 km od pláže Sokolana, 4,7 km od archeologického parku Salona a 8,2 km od stadionu Mladezi Park, a nabízí zahradu a terasu. 2,5 km od pláže Gojača. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Private Villa Golden Hour with a view of Split area
Private Villa Golden Hour with a view of Split area

10 / 10 (1 hodnocení)

Private Villa Golden Hour with a view of Split area se nachází v obci Kastel Sucurac, 2,7 km od pláže Baletna Skola a 3,1 km od města Lora. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Apartments with a parking space Kastel Sucurac, Kastela - 15430
Apartments with a parking space Kastel Sucurac, Kastela - 15430

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem Kastel Sucurac, Kastela - 15430 se nachází ve čtvrti Kastel Sucurac, 7,6 km od stadionu Mladezi Park, 9,1 km od Diokleciánova paláce a 8,6 km od arény Spaladium. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 4,2 km od archeologického parku Salona a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Nela
Apartman Nela

9,7 / 10 (50 hodnocení)

Apartman Nela se nachází asi 2,8 km od pláže Sokolana a nabízí výhled na moře, zahradu a terasu. 2,4 km od pláže Gojača. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Albatros
Albatros

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Albatros se nachází asi 2,4 km od pláže Gojača a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ivan
Apartment Ivan

9,4 / 10 (81 hodnocení)

Apartment Ivan se nachází 2,5 km od pláže Gojača a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Black&White
Villa Black&White

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Villa Black&White se nachází v obci Kastel Sucurac, 2 km od pláže Gojača a 2,4 km od pláže Sokolana. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Dida
Dida

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Dida nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady, asi 5 km od archeologického parku Salona. 2,6 km od pláže Gojača. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Luxury Garden Penthouse *MK*
Luxury Garden Penthouse *MK*

8 / 10 (2 hodnocení)

Luxury Garden Penthouse se nachází ve městě Kastel Sucurac ve Splitsko-dalmatské župě. *MK* má balkon a výhled na moře. 2,7 km od města Lora. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Luxury villa with pool & large garden near Split
Luxury villa with pool & large garden near Split

7 / 10 (19 hodnocení)

Luxury villa with pool & large garden near Split se nachází v obci Kastel Sucurac, 2,5 km od pláže Gojača, 2,9 km od pláže Sokolana a 5 km od archeologického parku Salona. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

New Modern Apartment with Free Parking
New Modern Apartment with Free Parking

Sada 2.9 km od pláže Sokolana a 4.New Modern Apartment with Free Parking se nachází 7 km od archeologického parku Salona v Kastel Sucurac a nabízí ubytování s kuchyní.Nachází se 2.5 km od pláže Gojača a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.