Ubytování ve městě Jehnići

Město Jehnići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Jehnići nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jehnići

Villa Om Shanti
Villa Om Shanti

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Om Shanti se nachází v obci Jehnići a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Ana-3
Apartment Ana-3

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Ana-3 se nachází 36 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na bazén. 24 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Jurcan
Apartments Jurcan

9,1 / 10 (20 hodnocení)

Apartments Jurcan nabízí klimatizované ubytování v Jehnići. Penzion nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Angelo & Marija
Villa Angelo & Marija

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Angelo & Marija se nachází v obci Jehnići a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. 40 km od Piranu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ana-1
Apartment Ana-1

8 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Ana-1 se nachází v obci Jehnići, 36 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 11 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí v Poreči, a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Karim
Villa Karim

Villa Karim se nachází v Jehnići a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Čehići
Villa Čehići

Villa Čehići se nachází v obci Jehnići na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Ana-2
Apartment Ana-2

Apartmán Ana-2 se nachází 36 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na bazén. 24 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing home in Jehnici with 4 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool
Amazing home in Jehnici with 4 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Heated swimming pool

Ohromující dům v Jehnici se 4 ložnicemi, WiFi a venkovním bazénem se nachází v Jehnići, 24 km od aquaparku Istralandia, 36 km od katedrály sv.Eufemie a 11 km od Eufraziovy baziliky.Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.