Ubytování ve městě Jastrebarsko

Město Jastrebarsko se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Jastrebarsko nabízíme 19 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jastrebarsko

Kuća za odmor Poljanica Okićka
Kuća za odmor Poljanica Okićka

9,9 / 10 (21 hodnocení)

Kuća za odmor Poljanica Okićka se nachází v obci Jastrebarsko v Záhřebské župě a nabízí balkon a výhled na město. 23 km od Záhřebu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Dream Day Holiday House
Dream Day Holiday House

9,9 / 10 (18 hodnocení)

Dream Day Holiday House se nachází v Jastrebarsku a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a kulečníku.

Apartmani Slavek
Apartmani Slavek

9,8 / 10 (137 hodnocení)

Apartmani Slavek se nachází v Jastrebarsku, 34 km od nákupního centra Arena Zagreb a 34 km od arény Zagreb, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Studio apartman Buteo
Studio apartman Buteo

9,8 / 10 (45 hodnocení)

Studio apartman Buteo se nachází v obci Jastrebarsko, 31 km od nákupního centra Arena Zagreb a 31 km od arény Zagreb Arena. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday House Melisa, Jastrebarsko
Holiday House Melisa, Jastrebarsko

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Holiday House Melisa, Jastrebarsko se nachází v obci Jastrebarsko v Záhřebské župě a nabízí patio a výhled na hory. 28 km od Záhřebu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Sobe App Moj Hir bed and breakfast
Sobe App Moj Hir bed and breakfast

9,7 / 10 (163 hodnocení)

Sobe App Moj Hir bed and breakfast se nachází v obci Jastrebarsko v Záhřebské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, neplaceným soukromým parkovištěm a vířivkou.

Kuća za odmor Bajka
Kuća za odmor Bajka

9,7 / 10 (63 hodnocení)

Kuća za odmor Bajka se nachází v nedotčeném přírodním prostředí přírodního parku Žumberak nedaleko města Jastrebarsko a je postaven v norském stylu. K dispozici je velká zelená zahrada s potokem.

0-Bedroom Holiday Home in Jastrebarsko
0-Bedroom Holiday Home in Jastrebarsko

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán s 0 ložnicemi se nachází v obci Jastrebarsko v Záhřebské župě.Prázdninový dům Jastrebarsko má zahradu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stara hiža pod Okićem
Stara hiža pod Okićem

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Stara hiža pod Okićem se nachází ve městě Jastrebarsko a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. 24 km od Záhřebu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

B&B Kolarić
B&B Kolarić

9,5 / 10 (570 hodnocení)

B&B Kolarić se nachází v obci Jastrebarsko, 33 km od nákupního centra Arena Zagreb a sportovní haly Zagreb Arena, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou.

Holiday Home Primus
Holiday Home Primus

9,5 / 10 (47 hodnocení)

Holiday Home Primus se nachází v Záhřebu, asi 37 km od nákupního centra Arena, a nabízí zahradu, terasu a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Amazing home in Jastrebarsko with 7 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool
Amazing home in Jastrebarsko with 7 Bedrooms, Sauna and Outdoor swimming pool

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Úchvatný dům v Jastrebarsku se 7 ložnicemi, saunou a Wi-Fi se nachází v Jastrebársku a nabízí ubytování s vlastním bazénem.34 km od nákupního centra Arena Zagreb.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Six-Bedroom Holiday Home in Jastrebarsko
Six-Bedroom Holiday Home in Jastrebarsko

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází 34 km od arény Záhřeb, Holiday Home se šesti ložnicemi v Jastrebarsku se nachází v obci Jastrebarsko, 37 km od Muzea současného umění a 39 km od botanických zahrad.Nacházíte se 34 km od nákupního centra Arena Zagreb a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Princess
Hotel Princess

9,4 / 10 (2423 hodnocení)

Hotel Princess se nachází ve městě Jastrebarsko a nabízí wellness centrum s krytým bazénem, saunami, fitness centrem a masážní místností. K zázemí tohoto 4hvězdičkového hotelu patří také business centrum, vinárna a restaurace. Nákupní centrum Arena je vzdálené 20 minut jízdy.

Plešivica House
Plešivica House

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Plešivica House se nachází asi 35 km od nákupního centra Arena Zagreb a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Guesthouse Režekov podrum
Guesthouse Režekov podrum

9,2 / 10 (223 hodnocení)

Penzion Režekov podrum je situován na vyvýšeném místě, takže poskytuje výhled na okolní kopce s vinicemi. Má vlastní restauraci a vinný sklep. Poskytuje klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi připojením. Součástí penzionu je také vinice a hosté si zde mohou koupit domácí víno.

Guest House Šeperić
Guest House Šeperić

9,1 / 10 (165 hodnocení)

Guest House Šeperić nabízí ubytování ve městě Jastrebarsko, přímo u státní silnice D1 a zhruba 2 km od dálničních výjezdů E65 a E71.

Casa Jana Croatia
Casa Jana Croatia

6 / 10 (3 hodnocení)

Casa Jana Croatia se nachází v Jastrebarsku a nabízí bar, wellness centrum a terasu. 43 km od Záhřebu. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday Home Fairytale - Happy Rentals
Holiday Home Fairytale - Happy Rentals

Holiday Home Fairytale se nachází v obci Jastrebarsko v Záhřebské župě a nabízí zahradu. 29 km od Záhřebu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.