Ubytování ve městě Grožnjan

Město Grožnjan se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Grožnjan nabízíme 39 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Grožnjan

Bolara 60: the Cottage
Bolara 60: the Cottage

10 / 10 (7 hodnocení)

Bolara 60: the Cottage se nachází v obci Grožnjan a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartment Bellavista
Apartment Bellavista

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Bellavista se nachází v Grožnjanu, 47 km od hradu San Giusto, náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží v Terstu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 16 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

San Canzian Residence Groznjan
San Canzian Residence Groznjan

10 / 10 (2 hodnocení)

San Canzian Residence Groznjan se nachází v obci Grožnjan, 18 km od aquaparku Istralandia, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepcí a službou concierge. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Villa Torrecorta
Villa Torrecorta

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Torrecorta se nachází v obci Grožnjan a nabízí terasu s výhledem na hory, venkovní bazén, vířivku a saunu. Vila se zahradou.

Bolara 60: the Guesthouse
Bolara 60: the Guesthouse

9,9 / 10 (34 hodnocení)

Bolara 60: the Guesthouse se nachází v obci Grožnjan, 14 km od aquaparku Istralandia, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené 26 km od přírodního parku Sečovlje Salina, 27 km od hlavního náměstí v Poreči a nabízí bezplatné Wi-Fi. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Apartments Mestri
Apartments Mestri

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartmány Mestri se nachází v obci Grožnjan, 5 km od centra obce a 22 km od pobřeží. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování a bezplatné Wi-Fi. Ke středověkým městům Oprtalj, Motovun, Zrenj a Momjan je to odsud 20 km.

Casa Mazuli
Casa Mazuli

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Casa Mazuli se nachází v obci Grožnjan a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. 35 km od Rovinje. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartmani Damiani
Apartmani Damiani

9,8 / 10 (57 hodnocení)

Apartmani Damiani se nachází v Grožnjanu, 17 km od aquaparku Istralandia a 48 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartman Villa Romana
Apartman Villa Romana

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Villa Romana se nachází v Grožnjanu, 18 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartment Mita
Apartment Mita

9,7 / 10 (65 hodnocení)

Apartment Mita se nachází 48 km od hradu San Giusto a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 16 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

App Parenzana
App Parenzana

9,7 / 10 (48 hodnocení)

App Parenzana nabízí ubytování v obci Grožnjan, 29 km od hradu Pazin a 30 km od přírodního parku Sečovlje Salina. 18 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Šterna
Apartments Šterna

9,7 / 10 (40 hodnocení)

Apartments Šterna se nachází v poklidné oblasti nedaleko obce Grožnjan. Nabízí venkovní bazén, svěží zahradu, houpačky, gril a zařízenou terasu.

One-Bedroom Apartment Groznjan 01
One-Bedroom Apartment Groznjan 01

9,7 / 10 (3 hodnocení)

One-Bedroom Apartment Groznjan 01 se nachází v Grožnjanu, 46 km od hradu San Giusto, 47 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží v Terstu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

App Lidia
App Lidia

9,6 / 10 (89 hodnocení)

App Lidia se nachází v Grožnjanu, 46 km od hradu San Giusto, 47 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 47 km od vlakového nádraží v Terstu. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 23 km od aquaparku Istralandia. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Antica
Villa Antica

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Villa Antica se nachází v tradičním kamenném domě stojícím v malebném městečku Grožnjan, jen několik kroků od mnoha restaurací a okouzlujících galerií umění, a nabízí ubytování v rustikálním stylu s bezplatným Wi-Fi a panoramatický výhled do istrijské krajiny.

Villa Luksa
Villa Luksa

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Villa Luksa se nachází v obci Grožnjan, 16 km od aquaparku Istralandia a 45 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

La Boutique
La Boutique

9,5 / 10 (48 hodnocení)

La Boutique se nachází v Grožnjanu, 48 km od hradu San Giusto, 49 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 49 km od vlakového nádraží v Terstu. Tento 3hvězdičkový prázdninový dům má výhled na město a je vzdálený 18 km od aquaparku Istralandia.

Apartments Smile
Apartments Smile

9,4 / 10 (204 hodnocení)

Apartmány Smile se nachází Grožnjanu a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, bezplatným Wi-Fi připojením a zahradou s terasou.

Rooms Svalina
Rooms Svalina

9,3 / 10 (195 hodnocení)

Rooms Svalina sídlí v tradičním kamenném domě v malebném městečku Grožnjan a může se pochlubit panoramatickým výhledem do údolí vinic. Nabízí společnou zařízenou terasu a bezplatné Wi-Fi. Jen pár kroků od hotelu najdete různé restaurace a mnoho okouzlujících uměleckých galerií.

Holiday Home Sunny Twins
Holiday Home Sunny Twins

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Holiday Home Sunny Twins se nachází v obci Grožnjan, 21 km od aquaparku Istralandia a 23 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villas Martincici with large pool
Villas Martincici with large pool

9,1 / 10 (22 hodnocení)

Villas Martincici with large pool se nachází v obci Grožnjan na Istrii, 18 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Malini
Villa Malini

9 / 10 (9 hodnocení)

Villa Malini se nachází v obci Grožnjan, 20 km od aquaparku Istralandia a 50 km od hradu San Giusto, a nabízí sdílený lounge a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Margherita
Casa Margherita

9 / 10 (6 hodnocení)

Casa Margherita se nachází v Grožnjanu, 18 km od aquaparku Istralandia a 47 km od hradu San Giusto. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing home in Groznjan with 2 Bedrooms, Sauna and WiFi
Amazing home in Groznjan with 2 Bedrooms, Sauna and WiFi

9 / 10 (2 hodnocení)

Amazing home in Groznjan with Sauna, Wi-Fi a venkovní bazén se nachází v Grožnjanu a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Principe
Villa Principe

Villa Principe se nachází v obci Grožnjan na Istrii a nabízí terasu. 34 km od Rovinje. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Ponte Porton Dining & lodging
Ponte Porton Dining & lodging

8,9 / 10 (292 hodnocení)

Ponte Porton Dining & lodging se nachází v Grožnjanu, 12 km od aquaparku Istralandia a 24 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a barem.

Apartments Villa San Vito
Apartments Villa San Vito

8,8 / 10 (132 hodnocení)

Tento rodinný hotel se nachází na okraji historického centra středověkého města Grožnjan. Jeho 3 strany jsou obklopené malebným soukromým parkem plným ovocných a olivovníků a středomořskou vegetací. Některé pokoje mají klimatizaci a bezplatné Wi-Fi.

Vintage House Daška
Vintage House Daška

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Vintage House Daška se nachází v obci Grožnjan, 18 km od aquaparku Istralandia a 48 km od hradu San Giusto, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Nabízí výhled na moře a město a je vzdálen 48 km od náměstí Piazza Unità d'Italia.

Apartments Irene
Apartments Irene

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Apartments Irene se nachází na odlehlém místě v Grožnjanu. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat cyklistice.

Funtana in Grožnjan (Haus für 2-3 Personen)
Funtana in Grožnjan (Haus für 2-3 Personen)

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Funtana v Grožnjanu nabízí zahradu a výhled na město. (Haus für 2-3 Personen) se nachází v Grožnjanu, 19 km od aquaparku Istralandia a 48 km od hradu San Giusto. Tento prázdninový dům stojí 49 km od přístavu v Terstu a 21 km od přírodního parku Sečovlje Salina.

Villa Anna
Villa Anna

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Villa Anna se nachází v malé vesnici Gomila, asi 8 km od Grožnjanu, a nabízí venkovní bazén. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Villa Poropati
Villa Poropati

8 / 10 (6 hodnocení)

Villa Poropati má luxusní interiéry s bezplatným Wi-Fi a satelitní LCD TV. Nabízí naprosté soukromí na svém pozemku, který se skládá ze 2 domů, bazénu a velké zahrady s kamennými zdmi.

Villa Smile 1
Villa Smile 1

Villa Smile 1 se nachází v obci Grožnjan na Istrii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments with WiFi Groznjan, Central Istria - Sredisnja Istra - 7038
Apartments with WiFi Groznjan, Central Istria - Sredisnja Istra - 7038

7,3 / 10 (3 hodnocení)

Studio Groznjan 7038a nabízí ubytování v obci Grožnjan.

Villa Celtis
Villa Celtis

Villa Celtis se nachází v Grožnjanu a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house with WiFi Groznjan, Central Istria - Sredisnja Istra - 17991
Holiday house with WiFi Groznjan, Central Istria - Sredisnja Istra - 17991

Tříhvězdičkový Holiday house with WiFi Groznjan, Central Istria - Sredisnja Istra - 17991 se nachází v Grožnjanu na Istrii a nabízí bezplatné Wi-Fi. 48 km od Terstu.

Villa Casa Ida
Villa Casa Ida

Villa Casa Ida se nachází v obci Grožnjan, 21 km od aquaparku Istralandia a 23 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Biloslavi bb Croatia
Holiday home Biloslavi bb Croatia

Prázdninový dům Biloslavi bb Croatia se nachází v obci Grožnjan a nabízí soukromý bazén. 15 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Groznjan 7038a
Apartment Groznjan 7038a

Apartment Groznjan 7038a nabízí ubytování v Grožnjanu, 30 km od Terstu. K dispozici je také patio.