Ubytování ve městě Gornji Zemunik

Město Gornji Zemunik se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornji Zemunik nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornji Zemunik

Villa and Cottage Premasole
Villa and Cottage Premasole

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Villa and Cottage Premasole se nachází v obci Gornji Zemunik a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, bar, sdílený lounge, zahradu a gril. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful Villa Tany
Beautiful Villa Tany

Beautiful Villa Tany se nachází v obci Gornji Zemunik a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 32 km od Viru a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday house Roko
Holiday house Roko

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Holiday house Roko se nachází v obci Gornji Zemunik a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 37 km od Viru.

Holiday house with a parking space Zemunik Gornji, Zadar - 5873
Holiday house with a parking space Zemunik Gornji, Zadar - 5873

Holiday house with a parking space Zemunik Gornji, Zadar - 5873 se nachází v obci Gornji Zemunik, 18 km od knížecího paláce, zadarského muzea iluzí a muzea antického skla. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Přístav Kornati je vzdálený 28 km a muzeum dědictví Biograd 30 km.