Ubytování ve městě Gornje Selo

Město Gornje Selo se nachází v regionu Šolta ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornje Selo nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornje Selo

Villa Maria holiday country family house
Villa Maria holiday country family house

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Maria holiday country family house se nachází v obci Gornje Selo a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Zlendić
Apartment Zlendić

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Zlendić se nachází v obci Gornje Selo na ostrově Solta a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Šolta
Apartments Šolta

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Apartments Šolta se nachází v Gornje Selo a nabízí venkovní bazén a výhled na město. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Rosse Apartmani Šolta
Rosse Apartmani Šolta

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Rosse Apartmani Šolta se nachází v obci Gornje Selo a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Kalebiceva V
Holiday home Kalebiceva V

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday home Kalebiceva V se nachází v obci Gornje Selo a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře. 2,9 km od pláže Gornja Krušica. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Jugo (6+2) - New - Mediterranean ambient
Villa Jugo (6+2) - New - Mediterranean ambient

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Villa Jugo (6+2) se může pochlubit barem, zahradou a grilem. - New - Mediterranean ambient nabízí ubytování v Gornje Selo s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a rybaření.

Kuća za odmor Dijana
Kuća za odmor Dijana

9 / 10 (6 hodnocení)

Kuća za odmor Dijana se nachází v obci Gornje Selo, 2,7 km od pláže Gornja Krušica a 2,8 km od pláže Veli Dolac, a nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Ančica
House Ančica

9 / 10 (2 hodnocení)

Dům Ančica je ubytování ve stylu Robinsona Crusoea s omezeným vybavením, které se nachází v zálivu na jižní straně ostrova Šolta. Můžete si zde užívat klid a pohodu, krásy nedotčené divoké přírody a křišťálově čisté moře.

Vila Agazio
Vila Agazio

9 / 10 (1 hodnocení)

Vila Agazio se nachází v obci Gornje Selo, 300 metrů od pláže Bobovisca a 600 metrů od pláže Mihoj-dolac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s grilem a výhledem do zahrady.

Apartment Villa Tiho
Apartment Villa Tiho

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Villa Tiho se nachází v obci Gornje Selo, 1,8 km od pláže Veli Dolac a 2,2 km od pláže Pulenat. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Nike
Apartments Nike

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartments Nike se nachází v obci Gornje Selo na ostrově Solta a nabízí balkon a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.