Ubytování ve městě Gornja Brela

Město Gornja Brela se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornja Brela nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornja Brela

Apartments Brelezza
Apartments Brelezza

9,9 / 10 (12 hodnocení)

Hotel Brelezza se nachází v klidné oblasti, 11 km od Brelské skály i od pláže Punta Rata v Brele, a má patio, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách.

Holiday Home Horizonte with whirlpool
Holiday Home Horizonte with whirlpool

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Horizonte with Jacuzzi se nachází v obci Gornja Brela a nabízí zahradu, gril a terasu. Klimatizované ubytování je vzdálené 40 km od Modrého jezera. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Carević
Holiday Home Carević

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Kuća za odmor Carević se nachází v obci Gornja Brela ve Splitsko-dalmatské župě a nabízí balkon a výhled na hory. 2,4 km od pláže Vruja. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Boris
Apartments Boris

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartmány Boris se nacházejí v obci Gornja Brela ve Splitsko-dalmatské župě, nedaleko pláží Podcrkavlje a Dog Stomarica, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Gornja Brela w/ Jacuzzi, WiFi and 2 Bedrooms
Awesome apartment in Gornja Brela w/ Jacuzzi, WiFi and 2 Bedrooms

Apartmán Úžasný apartmán v Gornja Brela w / Jacuzzi, Wi-Fi a 2 Bedrooms se nachází v obci Gornja Brela ve Splitsko-dalmatské župě a nabízí zahradu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.