Ubytování ve městě Gedići

Město Gedići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gedići nabízíme 18 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gedići

Holiday Home Rosa
Holiday Home Rosa

10 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Rosa se nachází v obci Gedići a nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,8 km od jeskyně Baredine a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Gagro
Apartment Gagro

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Gagro se nachází v obci Gedići na Istrii a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Fiore-1
Apartment Fiore-1

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Fiore-1 se nachází v obci Gedići, 44 km od katedrály sv. Eufemie a 8,1 km od Eufraziovy baziliky, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Fiore-2
Apartment Fiore-2

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán Fiore-2 se nachází v obci Gedići, 44 km od katedrály sv. Eufemie a 8,1 km od Eufraziovy baziliky, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Radmila 2
Apartment Radmila 2

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Radmila 2 se nachází v obci Gedići a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Three-Bedroom Villa Marija with Private Pool in Gedici
Three-Bedroom Villa Marija with Private Pool in Gedici

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Three-Bedroom Villa Marija with Private Pool in Gedici se nachází v obci Gedići na Istrii a nabízí 4hvězdičkové ubytování se soukromým bazénem.Wi-Fi zdarma.Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Tommy
Holiday Home Tommy

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Holiday Home Tommy se nachází v obci Gedići, 44 km od katedrály sv. Eufemie a 8,1 km od Eufraziovy baziliky. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 23 km od aquaparku Istralandia. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Ghedda
Casa Ghedda

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Casa Ghedda se nachází v obci Gedići, 22 km od aquaparku Istralandia, 44 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 8,3 km od Eufraziovy baziliky. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Mateo
Mateo

9,3 / 10 (10 hodnocení)

Mateo se nachází v obci Gedići na Istrii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Vila Luka
Vila Luka

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Vila Luka se nachází v obci Gedići, 44 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 7,9 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Katica
Apartments Katica

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartmány Katica se nacházejí v obci Gedići, 22 km od aquaparku Istralandia, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 44 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 8,4 km od Eufraziovy baziliky a 8,4 km od hlavního náměstí v Poreči.

Apartment Rampin in Gedici
Apartment Rampin in Gedici

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Rampin in Gedici se nachází v obci Gedići, pouhých 44 km od katedrály sv.Eufemie, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday paradise Porec
Holiday paradise Porec

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday paradise Porec se nachází v obci Gedići na Istrii a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1 km od jeskyně Baredine a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Gimy Villa&App 1 Porec
Gimy Villa&App 1 Porec

7,7 / 10 (6 hodnocení)

Gimy Villa&App 1 Porec se nachází v obci Gedići a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Sofia with Roof Terrace and Sea View in Gedici
Apartment Sofia with Roof Terrace and Sea View in Gedici

7 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Sofia se střešní terasou a výhledem na moře v Gedici se nachází v obci Gedići a nabízí tenisový kurt.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,1 km od jeskyně Baredine a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Zanella Gedici
Zanella Gedici

7 / 10 (3 hodnocení)

Zanella Gedici se nachází v obci Gedići, pouhých 44 km od katedrály sv. Eufemie, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Tia Gedici
Tia Gedici

Tia Gedici se nachází v obci Gedići, pouhých 44 km od katedrály sv. Eufemie, a nabízí ubytování s balkonem, zahradou a venkovním bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 22 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Amazing Sea View, Pool And Tenis Court Just Relax
Amazing Sea View, Pool And Tenis Court Just Relax

6 / 10 (7 hodnocení)

Amazing Sea View, Pool And Tenis Court nabízí klimatizované ubytování s balkonem a výhledem na moře. Just Relax se nachází v obci Gedići. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 500 metrů od jeskyně Baredine.