Ubytování ve městě Funtana

Město Funtana se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Funtana nabízíme 149 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Funtana

Apartment Gaia
Apartment Gaia

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Gaia se nachází v obci Funtana, 700 metrů od pláže Valkanela a necelý 1 km od pláže Funtana. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je balkon a terasa.

Horizont
Horizont

10 / 10 (4 hodnocení)

Horizont se nachází v obci Funtana, pouhých 750 metrů od pláže Valkanela, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Nabízí gril a bezplatné Wi-Fi.

Casa Levant
Casa Levant

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Levant se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana a 12 minut chůze od pláže Valkanela. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Fuente a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Tara Premium Funtana
Tara Premium Funtana

10 / 10 (1 hodnocení)

Tara Premium Funtana se nachází v obci Funtana, 450 metrů od pláže Fuente a 800 metrů od pláže Funtana, a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Edi Premium Grey
Edi Premium Grey

10 / 10 (1 hodnocení)

Edi Premium Grey se nachází v obci Funtana, 750 metrů od pláže Funtana a necelý 1 km od pláže Polidor. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

(4879-2) Apartment in Funtana with sea view, terrace, air conditioning, WiFi
(4879-2) Apartment in Funtana with sea view, terrace, air conditioning, WiFi

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán se nachází ve Funtaně, 800 metrů od pláže Funtana a méně než 1 km od pláže Fuente, 4879-2.Byt ve Funtaně s výhledem na moře, terasa, klimatizace, K dispozici je bezplatné Wi-Fi a klimatizace.Ubytování je vzdálené 34 km od aquaparku Istralandia a 4,2 km od aquaparku Aquacolours Poreč.

Relax Home Funtana
Relax Home Funtana

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Relax Home Funtana se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Fuente a 12 minut chůze od pláže Funtana, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a grilem. Nachází se 1,5 km od pláže Polidor a nabízí bankomat.

Apartments Ljubica Veilchen
Apartments Ljubica Veilchen

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Apartments Ljubica Veilchen se nachází v obci Funtana, 450 metrů od pláže Fuente. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Julia
Apartment Julia

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Julia se nachází v obci Funtana, pouhých 800 metrů od pláže Funtana a necelý 1 km od pláže Polidor, a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 550 metrů od pláže Fuente a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Funtana Apartments Budinjaš
Funtana Apartments Budinjaš

9,8 / 10 (26 hodnocení)

Funtana Apartments Budinjaš se nachází 1,3 km od pláže Funtana a nabízí zahradu, gril a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Villa Fortuna
Villa Fortuna

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Fortuna se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Fuente a 14 minut chůze od pláže Funtana, a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Valkanela a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Norma
Apartments Norma

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Apartmány Norma se nacházejí v istrijské obci Funtana, nedaleko pláží Fuente a Valkanela, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Casa Nera - Luxury & Style
Casa Nera - Luxury & Style

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Nera - Luxury & Style se nachází necelý 1 km od pláže Funtana a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Fuente a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment David
Apartment David

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Apartment David se nachází v obci Funtana, nedaleko pláže Fuente a 1,6 km od pláže Valkanela. Nabízí balkon s výhledem na město, zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Studio apartman Loren
Studio apartman Loren

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Studio apartman Loren se nachází ve Funtaně a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření, šnorchlování a cyklistice.

Casa Giorgio
Casa Giorgio

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Casa Giorgio se nachází v obci Funtana a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Fuente je vzdálená 1,2 km a pláž Funtana 1,3 km.

Center Studio Funtana
Center Studio Funtana

9,5 / 10 (71 hodnocení)

Center Studio Funtana se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Mari
Apartment Mari

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Apartment Maras se nachází ve Funtaně, pouhých 300 metrů od pláže a 6,5 km od Poreče s Eufraziovou bazilikou zapsanou na seznamu UNESCO. Nabízí klimatizované apartmány s balkonem.

Apartment Ivan 2
Apartment Ivan 2

9,5 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Ivan 2 se nachází v obci Funtana, 1 km od pláže Funtana, 1,2 km od pláže Polidor a 31 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Zea
Zea

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Zea se nachází v obci Funtana, pouhých 750 metrů od pláže Funtana a 800 metrů od pláže Polidor, a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Fuente a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Studio Gordana with Terrace
Studio Gordana with Terrace

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Studio Gordana with Terrace se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana a 11 minut chůze od pláže Valkanela, a nabízí bezplatné Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday apartment in Funtana with balcony, air conditioning, WiFi, washing machine 4982-1
Holiday apartment in Funtana with balcony, air conditioning, WiFi, washing machine 4982-1

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday apartment ve Funtaně se nachází ve Funtaně, 800 metrů od pláže Fuente a 1,2 km od pláže Funtana, nabízí klimatizované ubytování s balkonem, Wi-Fi, pračkou 4982-1 a Wi-Fi.Ubytování je vzdálené 34 km od aquaparku Istralandia a 3,6 km od aquaparku Aquacolours Poreč.

VILLA SILVIA - FUNTANA
VILLA SILVIA - FUNTANA

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Funtana na Istrii, u pláží Funtana a Valkanela. VILLA SILVIA - FUNTANA se nachází nedaleko a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartment Ivan
Apartment Ivan

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Ivan se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana a 11 minut chůze od pláže Polidor, a nabízí zahradu a výhled na město. 500 metrů od pláže Fuente. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Hana in Funtana
Apartments Hana in Funtana

9,4 / 10 (13 hodnocení)

Apartments Hana in Funtana se nachází ve Funtaně a nabízí 4hvězdičkové ubytování s vlastním balkonem.Tento 4hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s Wi-Fi a vlastní koupelnou.Pokoje mají terasu.

Apartment Sara Premium
Apartment Sara Premium

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Sara Premium se nachází ve městě Funtana, méně než 1 km od pláže Funtana. Nabízí klimatizované ubytování, soukromé parkoviště a Wi-Fi zdarma.

Apartment Viti with garden and barbecue
Apartment Viti with garden and barbecue

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Viti with garden and barbecue se nachází v obci Funtana a nabízí zahradu, gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,1 km od pláže Funtana a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Familija Cvitkovic
Familija Cvitkovic

9,3 / 10 (48 hodnocení)

Familija Cvitkovic se nachází v obci Funtana, nedaleko pláží Fuente, Beach Funtana a Polidor, a nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a gril.

Apartment Vilma Funtana
Apartment Vilma Funtana

9,3 / 10 (20 hodnocení)

Apartment Vilma Funtana se nachází v obci Funtana, 400 metrů od pláže Fuente a necelý 1 km od pláže Polidor. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny pokoje mají terasu.

Stone house Chiara Seaview
Stone house Chiara Seaview

9,3 / 10 (17 hodnocení)

Stone house Chiara Seaview se nachází ve Funtaně a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Complex Jelena
Apartment Complex Jelena

9,2 / 10 (45 hodnocení)

Apartment Complex Jelena se nachází v obci Funtana, 1,1 km od pláže Fuente, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 2,6 km od pláže Bijela Uvala, 31 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 34 km od aquaparku Istralandia. Pokoje mají balkon.

Villa Linet
Villa Linet

9,2 / 10 (38 hodnocení)

Villa Linet stojí v krásné velké zahradě ve vesnici Funtana na chorvatském poloostrově Istrie, pouhých 400 metrů od pláže. Nabízí apartmány s vlastním balkonem.

Bungalow Perla
Bungalow Perla

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Bungalow Perla se nachází v obci Funtana, 500 metrů od pláže Fuente a 1,1 km od pláže Polidor, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lujo Porec Funtana
Villa Lujo Porec Funtana

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Ubytování se nachází ve Funtaně, 550 metrů od pláže Fuente a 1,1 km od pláže Polidor. Villa Lujo Porec Funtana nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Nika with Balcony
Apartment Nika with Balcony

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Nika with Balcony se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana a 11 minut chůze od pláže Valkanela, a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Ana Coki
Apartment Ana Coki

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Ana Coki se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana a 11 minut chůze od pláže Polidor, a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartmani Šahic 3
Apartmani Šahic 3

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Apartmány Šahic 3 se nacházejí v istrijské obci Funtana, 1,2 km od pláže Valkanela, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Teo Apartments
Teo Apartments

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Teo Apartments se nachází 500 metrů od pláže Funtana a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartment Zara
Apartment Zara

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Apartment Zara se nachází asi 800 metrů od pláže Funtana a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Fuente a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Marcella
Apartment Marcella

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Apartment Marcella se nachází necelý 1 km od pláže Funtana a nabízí zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartments Grgeta Funtana
Apartments Grgeta Funtana

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Apartments Grgeta Funtana se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana, a nabízí klimatizované ubytování a zahradu. Všechny pokoje mají kuchyň, satelitní TV a vlastní koupelnu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a pláž Fuente je vzdálená 1 km.

B&B Nostromo
B&B Nostromo

9 / 10 (121 hodnocení)

Nachází se ve městě Funtana na Istrii, s pláží Fuente a Funtana B&B Nostromo se nachází v blízkosti ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa in Funtana with private Tenniscourt (3418)
Villa in Funtana with private Tenniscourt (3418)

9 / 10 (15 hodnocení)

Villa in Funtana with private Tenniscourt (3418) se nachází v obci Funtana a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbvýhled na a terasu.Tento prázdninový dům se nachází necelý 1 km od pláže Fuente a 17 minut chůze od pláže Polidor a nabízí bezplatné Wi-Fi.

Nadija Rooms Funtana
Nadija Rooms Funtana

9 / 10 (13 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Funtana na Istrii, u pláží Funtana a Fuente. Nadija Rooms Funtana nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm nedaleko.

Apartment in Funtana with sea view, terrace, air conditioning, WiFi (4879-1)
Apartment in Funtana with sea view, terrace, air conditioning, WiFi (4879-1)

9 / 10 (12 hodnocení)

Apartmán ve Funtaně s výhledem na moře, terasa, klimatizace, Wi-Fi (4879-1) se nachází v obci Funtana, 800 metrů od pláže Funtana a 1 km od pláže Fuente.Tento apartmán se nachází 34 km od aquaparku Istralandia a 4,2 km od aquaparku Aquacolours Poreč.

Holiday Home Marko Funtana
Holiday Home Marko Funtana

9 / 10 (11 hodnocení)

Apartmán Marko Funtana se nachází ve Funtaně, 600 metrů od moře a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, bezplatné Wi-Fi připojení a vlastní zařízenou terasu se zázemím pro grilování.

Casa Jugo
Casa Jugo

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa Jugo se nachází v obci Funtana, necelý 1 km od pláže Funtana a 12 minut chůze od pláže Valkanela. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Fuente a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment in Funtana/Istrien 12185
Apartment in Funtana/Istrien 12185

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán ve Funtaně/Istrien 12185 se nachází v obci Funtana, 1,2 km od pláže Fuente, 1,4 km od pláže Funtana a 1,7 km od pláže Polidor.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.