Ubytování ve městě Frata

Město Frata se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Frata nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Frata

Apartments Milena
Apartments Milena

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Milena se nachází 15 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Regina Perci
Villa Regina Perci

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Regina Perci se nachází ve Fratě na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Giuliano-2
Apartment Giuliano-2

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Giuliano-2 se nachází ve Fratě na Istrii a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Fratta
Apartments Fratta

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartments Fratta se nachází v obci Frata, 47 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 10 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí v Poreči, a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House 2019
House 2019

9 / 10 (1 hodnocení)

House 2019 se nachází ve Fratě a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 26 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Luki
Luki

7,4 / 10 (9 hodnocení)

Luki se nachází ve Fratě na Istrii a nabízí zahradu. 41 km od Terstu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Giuliano-1
Apartment Giuliano-1

7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Giuliano-1 se nachází ve Fratě na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Oliveti
Villa Oliveti

Villa Oliveti se nachází ve Fratě a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Giuliano-4
Apartment Giuliano-4

6 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Giuliano-4 se nachází v obci Frata, 49 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 10 km od Eufraziovy baziliky a 10 km od hlavního náměstí v Poreči. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Luxury villa 4 bedroom villa 2 km from the coast.
Luxury villa 4 bedroom villa 2 km from the coast.

S výhledem do zahrady, Luxusní vila se 4 ložnicemi 2 km od pobřeží.Nabízí ubytování se zahradou, terasou a barem, asi 15 km od Aquaparku Istralandia.Tato nemovitost nabízí přístup na balkon a bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Giuliano-3
Apartment Giuliano-3

4 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Giuliano-3 se nachází ve městě Frata, 49 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 10 km od Eufraziovy baziliky a 10 km od hlavního náměstí v Poreči. K aquaparku Istralandia je to 13 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Oliveti Torre
Villa Oliveti Torre

Villa Oliveti Torre se nachází ve městě Frata a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 41 km od Terstu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.