Ubytování ve městě Donji Karin

Město Donji Karin se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Donji Karin nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donji Karin

Apartment Donji Karin 11
Apartment Donji Karin 11

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Donji Karin 11 se nachází v Donji Karin, jen pár kroků od pláže Donji Karin a 1,4 km od pláže Karin Gornji. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 2,7 km od pláže Vrulje a 34 km od přístavu Kornati.

Holiday house VILLA ROSE *** on the beach
Holiday house VILLA ROSE *** on the beach

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Holiday house VILLA ROSE *** on the beach se nachází v obci Donji Karin. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Toto ubytování u pláže pláži poskytuje bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi připojení.

Apartman Volarevic
Apartman Volarevic

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartman Volarevic se nachází v Donji Karin, jen pár kroků od pláže Donji Karin. Nabízí ubytování u pláže, bar, sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Apartmán s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Stone House Kostela
Stone House Kostela

9 / 10 (1 hodnocení)

Stone House Kostela se nachází v Donji Karin a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. 34 km od Murteru. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Robi - 100 meters to the beach
Apartments Robi - 100 meters to the beach

Apartments Robi - 100 metres to the beach se nachází v Donji Karin, 25 km od Biogradu na Moru, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Bed and Breakfast Villa Daniela
Bed and Breakfast Villa Daniela

8,9 / 10 (32 hodnocení)

Bed and Breakfast Villa Daniela se nachází v Donji Karin a nabízí výhled na moře, bar, zahradu a terasu. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Karin
Apartment Karin

8,5 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Karin se nachází v Donji Karin, jen pár kroků od pláže Donji Karin. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Lidija Karin Donji
Apartmani Lidija Karin Donji

8,4 / 10 (14 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Donji Karin v Zadarské župě, u pláží Donji Karin a Karin Gornji. Apartmani Lidija Karin Donji nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm nedaleko.

Holiday Home Bacani - ZAD750
Holiday Home Bacani - ZAD750

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Bacani - ZAD750 se nachází u pláže Donji Karin, 1,7 km od pláže Šušnjari 2 a pláže Šušnjari. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,3 km od pláže Vrulje a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Donji Karin 10
Apartment Donji Karin 10

6 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Donji Karin 10 se nachází v Donji Karin, 500 metrů od pláže Donji Karin a 1,7 km od pláže Karin Gornji. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Ubytování má výhled na moře a je vzdálené 34 km od přístavu Kornati a 35 km od historického muzea Biograd.