Ubytování ve městě Donji Humac

Město Donji Humac se nachází v regionu Brač ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Donji Humac nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donji Humac

Holiday house Villa Glicinia with hydro-massage pool
Holiday house Villa Glicinia with hydro-massage pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday house Pergola with hydromasážního bazénu se nachází v Donji Humac a nabízí restauraci, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům má neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Villa Lilin San
Villa Lilin San

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Villa Lilin San se sluneční terasou a venkovním bazénem leží v klidné osadě Donji Humac na ostrově Brač. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Nejbližší pláž se nachází 8 km odtud ve městě Supetar.

Eternity with pool
Eternity with pool

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Eternity with pool se nachází v Donji Humac, 26 km od Diokleciánova paláce a 28 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén.

Villa Belvedere Žiža
Villa Belvedere Žiža

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Belvedere Žiža se nachází v Donji Humac a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Guest house Ivo
Guest house Ivo

9,1 / 10 (14 hodnocení)

Penzion v Donji Humac Ivo má zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.K dispozici je restaurace podávající jídla mezinárodní kuchyně a neplacené soukromé parkoviště.

Five-Bedroom Holiday Home in Donji Humag
Five-Bedroom Holiday Home in Donji Humag

9 / 10 (4 hodnocení)

Five-Bedroom Holiday Home in Donji Humag se nachází v Donji Humac a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na moře.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Luxury Villa Infinity with pool
Luxury Villa Infinity with pool

Luxury Villa Infinity with pool se nachází v Donji Humac, 26 km od Diokleciánova paláce a 28 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí výhled na bazén a terasu.

Villa Eterna
Villa Eterna

8 / 10 (27 hodnocení)

Villa Eterna se nachází v Donji Humac a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. 5 km od Supetaru.

Authentic Stone Dalmatian Villa -With private pool
Authentic Stone Dalmatian Villa -With private pool

7 / 10 (3 hodnocení)

Autentická dalmatská vila se soukromým bazénem, venkovním bazénem a terasou se nachází v Donji Humac, 27 km od stadionu Mladezi Park, 33 km od archeologického parku Salona a 7,1 km od muzea olivového oleje Brač. Nabízí restauraci a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Vjerocka - with pool
Villa Vjerocka - with pool

Villa Vjerocka - with pool se nachází v Donji Humac, 26 km od Diokleciánova paláce a 28 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Městské muzeum ve Splitu a katedrála sv. Domnia jsou vzdálené 26 km.

Holiday home Brdo bb IV
Holiday home Brdo bb IV

Holiday home Brdo bb IV se nachází v Donji Humac a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 26 km od Diokleciánova paláce. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.