Ubytování ve městě Donje Baredine

Město Donje Baredine se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Donje Baredine nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donje Baredine

Holiday Home Vilini-2
Holiday Home Vilini-2

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Vilini-2 se nachází v Donje Baredine, 46 km od hradu San Giusto, 47 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 47 km od vlakového nádraží v Terstu. 6,5 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Vilini-1
Holiday Home Vilini-1

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Vilini-1 se nachází v Donje Baredine na Istrii a nabízí balkon a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Remington
Villa Remington

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Remington se nachází v Donje Baredine a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Stuartma
Villa Stuartma

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Stuartma se nachází v Donje Baredine a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 6,5 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Morgan
Villa Morgan

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Morgan se nachází v Donje Baredine a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Baredine bb IV
Holiday home Baredine bb IV

6 / 10 (2 hodnocení)

Prázdninový dům s klimatizací a soukromým bazénem. Baredine bb IV se nachází v Donje Baredine. 23 km od obce Strunjan. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Holiday home Baredine III
Holiday home Baredine III

Holiday home Baredine III se nachází v Donje Baredine a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 23 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home Baredine Cr
Holiday home Baredine Cr

Holiday home Baredine Cr se nachází v Donje Baredine na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 23 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.