Ubytování ve městě Crno

Město Crno se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Crno nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Crno

Apartman Ana
Apartman Ana

9,9 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Ana se nachází v obci Crno, 29 km od historického muzea Biograd, 6,4 km od vévodova paláce a 6,5 km od zadarského muzea iluzí, a nabízí zahradu a terasu. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 28 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rhapsody in Green - Luxury villa in Zadar
Rhapsody in Green - Luxury villa in Zadar

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Rhapsody in Green - Luxury villa in Zadar se nachází v obci Crno, 29 km od přístavu Kornati a 30 km od historického muzea Biograd.Nabízím ubytování s Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou.Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Enna with heated pool, Zadar
Villa Enna with heated pool, Zadar

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Enna se nachází v obci Crno a nabízí soukromý bazén, výhled do zahrady a vyhřívaný bazén. 27 km od Viru. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Aria
Villa Aria

7 / 10 (12 hodnocení)

Villa Aria se nachází ve městě Crno a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. 27 km od Viru. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Blackwood
Villa Blackwood

7 / 10 (5 hodnocení)

Villa Blackwood se nachází ve městě Crno a nabízí zahradu a terasu. 27 km od Viru. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.