Ubytování ve městě Cista Provo

Město Cista Provo se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Cista Provo nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Cista Provo

Villa Stillness
Villa Stillness

9,8 / 10 (19 hodnocení)

Villa Stillness se nachází v Cista Provo, 29 km od Tučepi, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Iko
Apartment Iko

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Iko se nachází v Cista Provo ve Splitsko-dalmatské župě a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home MALI RAJ
Holiday Home MALI RAJ

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home MALI RAJ se nachází v Cista Provo a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Bosnic
House Bosnic

House Bosnic se nachází v Cista Provo. 27 km od Modrého jezera. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

VILLA JELENA, Makarska - Cista provo
VILLA JELENA, Makarska - Cista provo

8 / 10 (1 hodnocení)

VILLA JELENA, Makarska - Cista provo se nachází v Cista Provo a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beautiful home in Cista Provo with Jacuzzi, Sauna and WiFi
Beautiful home in Cista Provo with Jacuzzi, Sauna and WiFi

7 / 10 (1 hodnocení)

Oslnivý dům Cista Provo s vířivkou, saunou a venkovním bazénem se nachází v Cista Provo a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Bosnić
Villa Bosnić

Villa Bosnić se nachází v Cista Provo a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, fitness centrum a sdílený lounge. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 30 km od Bašky Vody a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Madunic
Villa Madunic

Villa Madunic se nachází v Cista Provo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

New! Family Villa Jela for 12+2 guests
New! Family Villa Jela for 12+2 guests

Se sezónním venkovním bazénem, bbzahradou a terasou, Novinka! Vila se nachází v oblasti, kde se můžete věnovat aktivitám, jako je pěší turistika a kulečník, a nabízí bezplatné soukromé parkoviště.