Ubytování ve městě Čatrnja

Město Čatrnja se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Čatrnja nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Čatrnja

Studio apartments Kaya
Studio apartments Kaya

9,7 / 10 (92 hodnocení)

Studio apartments Kaya se nachází 7,6 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartman Jasmin
Apartman Jasmin

9,5 / 10 (70 hodnocení)

Apartman Jasmin se nachází v Čatrnji v Karlovacké župě a nabízí zahradu. Ubytování je vzdálené 11 km od Plitvických jezer a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nika
Nika

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Nika se nachází v Čatrnji a nabízí zahradu, gril a terasu. K dispozici je také sdílená kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hosté, kteří chtějí prozkoumat okolí, mohou využít neplacené soukromé parkoviště a službu půjčení jízdních kol.

Hotel Palcich
Hotel Palcich

8,6 / 10 (563 hodnocení)

Hotel Palcich se nachází v obci Čatrnja, 7,3 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, fitness centrum a bar. Ubytování se nachází 10 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 2 a 12 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí zahradu a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, kyvadlová doprava, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.