Ubytování ve městě Bisko

Město Bisko se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Bisko nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bisko

Five-Bedroom Holiday Home in Bisko
Five-Bedroom Holiday Home in Bisko

10 / 10 (1 hodnocení)

Five-Bedroom Holiday Home in Bisko se nachází v Bisku a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Klimatizované ubytování je vzdálené 41 km od Omiše.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Nika
Villa Nika

9,7 / 10 (17 hodnocení)

Villa Nika se nachází v Bisku a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Breeze - perfect getaway in untouched nature
Villa Breeze - perfect getaway in untouched nature

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Breeze je ideální útočiště v nedotčené přírodě, asi 30 km od archeologického parku Salona.Nabízí výhled na hory a ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí.Vila se soukromým bazénem, bbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Nerona
Nerona

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Nerona se nachází v Bisku a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Romeo
Holiday Home Romeo

Holiday Home Romeo se nachází v Bisku, 26 km od archeologického parku Salona a 28 km od stadionu Mladezi Park. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.