Ubytování ve městě Belišće

Město Belišće se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Belišće nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Belišće

STUDIO APARTMAN MARINJAK
STUDIO APARTMAN MARINJAK

10 / 10 (3 hodnocení)

STUDIO APARTMAN MARINJAK se nachází v Belišće v regionu Osječko-baranjska županija a má balkon.Tento apartmán se nachází 35 km od Muzea Slavonie a 45 km od přírodního parku Kopački Rit.

APARTMAN BONBON
APARTMAN BONBON

9,9 / 10 (20 hodnocení)

APARTMAN BONBON se nachází v obci Belišće, 34 km od stadionu Gradski Vrt a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na město a je vzdálen 35 km od muzea Slavonie a 45 km od přírodního parku Kopački Rit.

ivana 2
ivana 2

9,9 / 10 (15 hodnocení)

ivana 2 se nachází v obci Belišće, 34 km od stadionu Gradski Vrt a muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také patio.

APARTMAN SAMIYA
APARTMAN SAMIYA

9,5 / 10 (2 hodnocení)

APARTMAN SAMIYA se nachází 34 km od stadionu Gradski Vrt a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Ubytování je vzdálené 45 km od přírodního parku Kopački Rit a 35 km od citadely Osijek.

Apartment Nada
Apartment Nada

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Nada se nachází v obci Belišće, 33 km od stadionu Gradski Vrt a muzea výtvarného umění v Osijeku, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a restaurací. K dispozici je také balkon.