Ubytování ve městě Barušić

Město Barušić se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Barušić nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barušić

Luxury Villa Solea
Luxury Villa Solea

10 / 10 (1 hodnocení)

Luxury Villa Solea se nachází v obci Barušić, 2 km od pláže Draga a 2,2 km od pláže Rova. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Charming Villa Dory
Charming Villa Dory

10 / 10 (1 hodnocení)

Charming Villa Dory se nachází asi 2,3 km od pláže Draga a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, fitness centrum a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Mali San
Villa Mali San

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Villa Mali San se nachází 2,4 km od pláže Draga a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartman Sinikovic
Apartman Sinikovic

9,3 / 10 (27 hodnocení)

Apartman Sinikovic se nachází v obci Barušić, 2,9 km od pláže Draga a pláže Rova. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Holiday house BARUSICI
Holiday house BARUSICI

Holiday house BARUSICI se nachází v obci Barušić, 2,4 km od pláže Draga a 2,5 km od pláže Rova. Nabízí terasu a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.