Ubytování ve městě Barci

Město Barci se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Barci nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Barci

Holiday home in Barci 39271
Holiday home in Barci 39271

Holiday home in Barci 39271 se nachází v Barci, 2,5 km od psí beach Lučica Podvorska, 2,7 km from the beach Podvorska and 2,8 km from psí beach Podvorska.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

JOPA BARCI
JOPA BARCI

JOPA BARCI se nachází asi 2,5 km od psí pláže Lučica Podvorska a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na bazén. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home in Saftici 26679
Holiday home in Saftici 26679

7 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home in Saftici 26679 nabízí ubytování v Barci, 2,8 km od psí pláže Lučica Podvorska a 3 km od pláže Podvorska.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Amazing home in Barci with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Barci with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

6 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Barci with 2 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Barci a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 33 km od hradu Trsat a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.