Ubytování ve městě Babići

Město Babići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Babići nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Babići

Charming apartment Alba Premium
Charming apartment Alba Premium

10 / 10 (1 hodnocení)

Charming apartment Alba Premium se nachází přibližně 23 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Cypress by Istrian Country Houses
Villa Cypress by Istrian Country Houses

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Villa Cypress by Istrian Country Houses se nachází v obci Babići, 23 km od aquaparku Istralandia a 44 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a společným salonkem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Garden apartment Dena
Garden apartment Dena

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Garden apartment Dena se nachází v Babići a nabízí zahradu, gril a terasu. 26 km od Rovinje. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday Home Hibiskus - KST146
Holiday Home Hibiskus - KST146

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Hibiskus - KST146 se nachází v Babići na Istrii a nabízí balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Hibiskus - KST145
Holiday Home Hibiskus - KST145

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Hibiskus - KST145 se nachází v obci Babići, 14 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí a 45 km od katedrály sv. Eufemie. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 23 km od aquaparku Istralandia. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Nadija
Casa Nadija

8 / 10 (1 hodnocení)

Casa Nadija se nachází v Babići. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Mekisi kod Kastelira with 3 Bedrooms
Nice home in Mekisi kod Kastelira with 3 Bedrooms

Nice home in Mekisi kod Kastelira with 3 Bedrooms se nachází v Babiči, pouhých 24 km od aquaparku Istralandia, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Hosté ubytovaní v tomto prázdninovém domě mají přístup na balkon.

Villa Pacina
Villa Pacina

Villa Pacina nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem a balkonem, asi 22 km od aquaparku Istralandia. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.