Ubytování ve městě Antovo

Město Antovo se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Antovo nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Antovo

VILLAS DE SHERY 1
VILLAS DE SHERY 1

VILLAS DE SHERY 1 se nachází v Antovu a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Casa Royal
Holiday Home Casa Royal

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Casa Royal se nachází v Antovu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. 30 km od hradu Trsat a Chorvatského národního divadla Ivana Zajce.

Holiday home in Grizane 5373
Holiday home in Grizane 5373

Holiday home in Grizane 5373 se nachází v Antově, 29 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce, Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 33 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.Stojí 29 km od hradu Trsat a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ana Holiday House
Ana Holiday House

Ana Holiday House se nachází v Antovu a nabízí zahradu a terasu. Crikvenica je vzdálená 4,2 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

KUCA GALETIC
KUCA GALETIC

KUCA GALETIC se nachází v Antovu a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 6 km od Crikvenice.

Holiday House Green Valley
Holiday House Green Valley

Holiday House Green Valley se nachází v Antovu, pouhých 29 km od hradu Trsat, a nabízí ubytování u pláže se sezónním venkovním bazénem, sdíleným loungem, zahradou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Holiday home in Blaskovici-Grizane 39289
Holiday home in Blaskovici-Grizane 39289

Holiday home in Blaskovici-Grizane 39289 se nachází ve městě Antovo.K dispozici je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

VILLAS DE SHERY 2
VILLAS DE SHERY 2

VILLAS DE SHERY 2 se nachází v Antovu, 29 km od hradu Trsat a 30 km od Chorvatského národního divadla Ivana Zajce. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Kuca Nena
Villa Kuca Nena

Villa Kuca Nena se nachází v Antovu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Ubytování je vzdálené 30 km od Námořního a historického muzea chorvatského pobřeží a 34 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica.