Ubytování ve městě Aljmaš

Město Aljmaš se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Aljmaš nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aljmaš

Villa Edl Elegant-Slavonija i Baranja
Villa Edl Elegant-Slavonija i Baranja

10 / 10 (19 hodnocení)

Villa Edl Elegant-Slavonija se může pochlubit výhledem na řeku. i Baranja nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 28 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

KUĆA ZA ODMOR Stepaničevac 44
KUĆA ZA ODMOR Stepaničevac 44

9,7 / 10 (28 hodnocení)

KUĆA ZA ODMOR Stepaničevac 44 se nachází v Aljmaši, 27 km od stadionu Gradski Vrt a 29 km od muzea Slavonie, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Ivančica
Ivančica

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Ivančica se nachází v Aljmaši, nedaleko Aljmaše a 27 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. 26 km od muzea Slavonie. Nabízí sdílený lounge a neplacené soukromé parkoviště.

UDIČARSKI DOM UŠĆE
UDIČARSKI DOM UŠĆE

9,5 / 10 (14 hodnocení)

UDIČARSKI DOM UŠĆE se nachází v Aljmaši v Osječko-baranjské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartman Dunav
Apartman Dunav

9,2 / 10 (23 hodnocení)

Apartman Dunav se nachází v Aljmaši a nabízí klimatizované ubytování s terasou. 28 km od Osijeku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Odmor za dušu i tijelo u srcu prirode
Odmor za dušu i tijelo u srcu prirode

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Odmor za dušu i tijelo u srcu prirode se nachází v Osijeku, 23 km od muzea Slavonie a muzea výtvarného umění, a nabízí ubytování s kuchyní. 21 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Guesthouse Zeko
Guesthouse Zeko

8,2 / 10 (20 hodnocení)

Guesthouse Zeko se nachází ve vesnici Aljmaš, jen několik kroků od Dunaje a mariánského poutního kostela, a nabízí bezplatné Wi-Fi a restauraci, ve které se podávají místní domácí speciality.

Villa Katarina
Villa Katarina

Villa Katarina se nachází v Aljmaši, pouhých 28 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí sezónní venkovní bazén, bar a nepřetržitě otevřenou recepci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Aljmaš
Villa Aljmaš

Villa Aljmaš se nachází v Aljmaši a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. 28 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments and rooms Zvonkic - with parking
Apartments and rooms Zvonkic - with parking

Apartments and rooms Zvonkic - with parking se nachází v Aljmaši, 27 km od stadionu Gradski Vrt. Nabízí restauraci, neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a terasu. Ubytování je vzdálené 28 km od muzea Slavonie, 28 km od muzea výtvarného umění v Osijeku a 38 km od přírodního parku Kopački Rit. Nabízí výhled do zahrady, dětské hřiště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

River Side
River Side

River Side se nachází v Aljmaši a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a terasu. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.